Diëtistenpraktijk Santé

Praktijkinformatie

Wie zijn wij

Wij stellen ons graag aan u voor

Voeding is een zeer belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Het heeft invloed op onze gezondheid en hoe we ons voelen. Wij zijn altijd op zoek naar wat bij cliënten past, zodat de adviezen ook vol te houden zijn op lange termijn. Kleine aanpassingen kunnen op termijn grote verschillen maken!

Wij bieden persoonlijke begeleiding en vinden samenwerking met andere disciplines erg waardevol. Samen komen we tot het meest optimale behandelplan!

Benieuwd naar de diëtisten van Diëtistenpraktijk Santé? Hieronder stellen wij ons graag aan u voor.

Het team van Diëtistenpraktijk Santé

Het team

Waar kunnen wij u bij helpen?

Diëtiste Corine van Beek

Corine van Beek

Diëtiste/Praktijkeigenaar

Mijn naam is Corine en ik ben in 2006 begonnen met Diëtistenpraktijk Santé. Klein gestart en inmiddels uitgegroeid tot een mooie praktijk waar ik trots op ben! En door mijn uitdagende werk leer ik elke dag wat bij. Mijn vrije tijd breng ik graag buiten door (het liefst met een zonnetje erbij) met mijn man en twee kinderen. We gaan er regelmatig samen op uit om te wandelen, hardlopen of voor een rondje op de racefiets. Verder vind ik het leuk om te moestuinieren en houd ik van lekker eten. Maar eten koken laat ik graag aan mijn man over. Ieder zijn talent ;-).

E-mailadres Corine
Diëtiste Romy de Graaf

Romy de Graaf

Diëtiste

Mijn naam is Romy. Oorspronkelijk kom ik uit Nijkerk, maar ik heb de drukte opgezocht en woon op het moment samen met mijn vriend in Utrecht. Naast mijn werk vind ik het heerlijk om te reizen en nieuwe (eet)plekken te ontdekken. Verder breng ik veel tijd door op festivals of ben ik met mijn vrienden en familie. Wat ik het mooiste vind aan mijn werk is dat ik cliënten kan helpen bij het behalen van hun eigen doelen. Deze doelen zijn voor iedereen anders en dat maakt het werk zo leuk. Ik kijk ernaar uit om u te begeleiden!

E-mailadres Romy
Diëtiste Denise Tomassen

Denise Tomassen

Diëtiste

Ik ben Denise, geboren en getogen in Ermelo. Na een aantal jaar als medisch pedicure te hebben gewerkt heb ik het roer omgegooid en ben ik diëtiste geworden. Gezondheid en echt iets voor mensen kunnen betekenen geeft mij enorm veel voldoening. Ik ga graag de uitdaging aan om samen met cliënten hun hulpvraag om te zetten in een structurele verbetering. Verder houd ik ervan om een boswandeling te maken met mijn vriend en twee hondjes, vind ik koken leuk, volg ik modetrends op de voet en kan ik genieten van een lekkere kop koffie.

E-mailadres Denise