Diëtistenpraktijk Santé

Praktijkinformatie

Wie zijn wij

Wij stellen ons graag aan u voor

Voeding is een zeer belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Het heeft invloed op onze gezondheid en hoe we ons voelen. Wij zijn altijd op zoek naar wat bij cliënten past, zodat de adviezen ook vol te houden zijn op lange termijn. Kleine aanpassingen kunnen op termijn grote verschillen maken!

Wij bieden persoonlijke begeleiding en vinden samenwerking met andere disciplines erg waardevol. Samen komen we tot het meest optimale behandelplan!

Benieuwd naar de diëtisten van Diëtistenpraktijk Santé? Hieronder stellen wij ons graag aan u voor.

Het team van Diëtistenpraktijk Santé

Waar kunnen wij u bij helpen?

Diëtiste Corine van Beek

Corine van Beek

Diëtiste/Praktijkeigenaar

Mijn naam is Corine en ik ben in 2006 begonnen met Diëtistenpraktijk Santé. Klein gestart en inmiddels uitgegroeid tot een mooie praktijk waar ik trots op ben! En door mijn uitdagende werk leer ik elke dag wat bij. Mijn vrije tijd breng ik graag buiten door (het liefst met een zonnetje erbij) met mijn man en twee kinderen. We gaan er regelmatig samen op uit om te wandelen, hardlopen of voor een rondje op de racefiets. Verder vind ik het leuk om te moestuinieren en houd ik van lekker eten. Maar eten koken laat ik graag aan mijn man over. Ieder zijn talent ;-).

E-mailadres Corine
Diëtiste Puck Hazeleger

Puck Hazeleger

Diëtiste

Mijn naam is Puck. Mijn interesse in (gezonde)voeding is al van jongs af aan groot. Met veel plezier heb ik dan ook in juli 2021 de opleiding Voeding & Diëtetiek afgerond. Er zit veel afwisseling in het werk als diëtist. Dit maakt het werk dagelijks uitdagend en leuk! In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, lekker wandelen, tennissen en terrasjes pakken met vriendinnen. Daarnaast ben ik regelmatig in de keuken te vinden om zowel gezonde als ongezonde baksels te maken. Dit geeft mij een stukje ontspanning!

E-mailadres Puck