Diëtistenpraktijk Santé

Wat zeggen cliënten over ons

Ervaringen

“Diëtistenpraktijk Santé heeft mij ontzettend goed geholpen met afvallen. Na amper 2 maanden was ik al ruim 5 kilo kwijt en na 4 maanden ben ik nu bijna 9 kilo kwijt. Ik voel me een stuk beter en zit heerlijk in me vel! Enorm bedankt voor jullie goede hulp.”

– Michelle

“Bijna 5 maanden geleden kwam ik bij Santé voor hulp bij het afvallen. Inmiddels ben ik al 17kg afgevallen. Ik had van tevoren geen idee hoe ik het aan moest pakken. Tijdens de intake bij Santé werd alles rustig uitgelegd en werden mijn gewicht, spiermassa, vocht, vet, enz. opgemeten en ook duidelijk uitgelegd. Naar aanleiding daarvan had ik meerdere opties om af te vallen. Deze zijn mij heel duidelijk uitgelegd. Wat ik als heel prettig heb ervaren is het contact met Corine. Zij stelt een plan voor jou op maar denkt ook mee wat voor jou haalbaar is en hoe het in te passen is in jouw leven. Maar ook de manier waarop Corine mij motiveerde was en is erg fijn. Dit heeft mij over de streep getrokken om met afvallen te gaan beginnen. Terugkijkend op de periode is het mij erg meegevallen en ben ik enorm blij met het resultaat en kan ik het echt iedereen aanbevelen!”

– Laura

“Mijn ervaring is, een eigen leefstijl behouden met daarin veranderingen die bij mij passen. Daarbij ben je toegankelijk in de communicatie. Voordeel is dat je sportdiëtiste bent, zodat beweging ook een juiste aanpassing krijgt. Dit in combinatie met vriendelijke bejegening, zodat ik het gevoel heb geen wonderen te kunnen verrichten.”

– Margot

“Vanwege een medische reden moest ik afvallen. Diëtiste Corine van Beek werd gelijk aangeraden. Waar ik al enkele weken loop. Ik had me inderdaad geen betere diëtiste kunnen voorstellen.”

– Cheryl

“Santé is een prettige en persoonlijke praktijk. Een dieet wordt aan de hand van je persoonlijke situatie samengesteld, hierbij wordt rekening gehouden met wat je persoonlijk aan kan en wat je eigen wensen zijn. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de motivatie om door te gaan. Op het moment dat het moeilijk wordt weet Santé je er weer doorheen te slepen. De meet apparatuur zijn veel preciezer dan een gewone weegschaal met verschillende meet functies. Hierdoor krijg je zelf een secuur beeld van de voortgang en hoeveel vet je werkelijk kwijt bent. Daarnaast zijn de diëten concreet en overzichtelijk met ‘gewone’ producten, waardoor het niet moeilijk is om je aan het dieet te houden. Een echte aanrader dus!”

– Jonna

“Santé is een praktijk waar je goed en vriendelijke geholpen wordt, er wordt echt goed gekeken naar wat voor de persoon het beste is. Zelf heb ik soms best wel moeite om mijzelf te stimuleren met het dieet wat ik gekregen heb. Als ik dan een keer wat minder afgevallen ben, wordt er vaak gekeken naar waar het fout gaat en wordt daar samen een oplossing voor bedacht. Dit vind ik erg fijn!”

– Marielle