Diëtistenpraktijk Santé

Praktijkinformatie

Algemene informatie

Voedingsadvies dat bij u past

Diëtistenpraktijk Santé is in 2006 opgericht. Wij zijn een zelfstandige praktijk die u helpt met het samenstellen van een voedingspatroon dat past bij uw persoonlijke situatie, uw klachten of wensen. Ook stimuleren wij u om op een verantwoorde manier lichamelijk actiever te worden.

Jarenlange ervaring en brede kennis

Wij hebben jarenlange werkervaring met diverse specialisaties en specifieke deskundigheden, waardoor wij veel kennis in huis hebben. We hebben een brede interesse in de mens en voeding. Wij geloven in het verbeteren van de gezondheid met goede voeding of aangepast dieet. We geloven ook in de kracht van samenwerking met andere hulpverleners in de gezondheidscentra waar wij onze spreekuren houden om uw begeleiding zo optimaal mogelijk te laten verlopen en op elkaar af te stemmen.

Onze kennis is altijd up-to-date

Wij blijven leergierig: we volgen regelmatig scholingen en opleidingen om op de hoogte te blijven van de laatste inzichten en ontwikkelingen als het gaat om voeding en beweging. Zo kunnen wij de zorg aan u zo up-to-date mogelijk te houden. Dat vinden wij belangrijk.

Diëtistenpraktijk Santé staat voor kwaliteit

We hebben contracten met alle zorgverzekeraars en zijn aangesloten bij de ketenzorg Diabetes, COPD (chronische longziekte) en Cardio Vasculair Management. Ook zijn wij lid van de beroepsvereniging, diverse netwerken en zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

Tot ziens bij Diëtistenpraktijk Santé!

Spreekkamer Putten